Wij zijn Personal 
Choice Professionals

Wij zijn Personal
Choice Professionals

Als moedermaatschappij zijn wij verantwoordelijk voor het overkoepelend beleid van Assistant2, Skilled4Finance en Experts4HR. In het bijzonder voor het financieel-economisch beleid, Marketing, Office Support en Human Resources van onze dochterondernemingen.

Disclaimer

Kamer van Koophandel

Personal Choice is een handelsnaam van Personal Choice Professionals bv en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27295141.

Privacy

Personal Choice hanteert een stringent privacy-beleid, waarbij de Nederlandse privacy-wetgeving nauwkeurig wordt nageleefd. Personal Choice beschermt de privacy van bezoekers van haar website, die privacy gevoelige informatie aan haar verstrekken. Personal Choice spant zich naar alle redelijkheid in deze informatie vertrouwelijk te behandelen en alleen te gebruiken voor de navolgende doeleinden. De informatie op onze sites is uiterst zorgvuldig samengesteld. Onze vacaturedatabase wordt continue ge-update en is dus altijd actueel. Toch kan het voorkomen dat een getoonde vacature reeds vervuld is of om andere reden niet meer beschikbaar is.

Toegankelijkheid website

Hoewel het streven van Personal Choice erop is gericht dat de Personal Choice website continu toegankelijk is, kan Personal Choice ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan als gevolg van het feit dat de Personal Choice website om welke reden dan ook, op enig moment voor een gegeven periode niet beschikbaar is. De Personal Choice website kan tijdelijk of definitief buiten gebruik worden gesteld zonder voorafgaande aankondiging.
Indien u via hyperlinks op de de Personal Choice website naar websites van andere organisaties gaat, wijst Personal Choice u er op dat die andere websites zijn samengesteld door andere organisaties dan Personal Choice, dat Personal Choice niet verantwoordelijk is voor de juistheid en volledigheid van die andere website en dat Personal Choice geen aansprakelijkheid kan aanvaarden voor dergelijke websites.

Aansprakelijkheid

De informatie op de Personal Choice website kan op geen enkele wijze worden beschouwd als een vervanging van professioneel advies. Wij raden u aan om bij onze kantoormedewerkers advies in te winnen voordat u enige actie onderneemt bij kwesties waarbij de informatie die beschikbaar is op de Personal Choice website relevant kan zijn.
Personal Choice kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst, op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan als gevolg van het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op of acties ondernomen naar aanleiding van informatie op de Personal Choice website.

Verantwoordelijkheid

Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Personal Choice omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Contactinformatie

E-mailadres: officesupport@personalchoiceprofessionals.nl
Telefoonnummer: 088 022 23 99

 

Assistant2
Management Support Assistant2 werkt persoonlijk en plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Nieuwsgierig?

Lees meer

Skilled4Finance
Op zoek naar een financieel expert voor uw bedrijf? Of zoek je een baan als Financial? Bij Skilled4Finance helpen wij je graag verder. Meer weten?

Lees meer

Experts4HR
Experts4HR levert de best passende HR Experts bij bedrijven en organisaties. Vanuit het karakter geselecteerd en lettend op de bedrijfscultuur. Interesse?

Lees meer