Wij zijn
Experts4HR

Wij zijn
Experts4HR

Wij zorgen voor de beste HR Experts op dit vakgebied. Persoonlijk en met gedegen selectie procedures, uitgevoerd door mensen met ruime ervaring in de branche!

Meld je aan

Bij Experts4HR kan je terecht voor operationele, ondersteunende en adviserende HR functies. Bent u op zoek naar de beste ondersteuning op uw HR afdeling of Business Unit voor bijvoorbeeld een vacature invulling, zwangerschapsvervanging, langdurige ziekte overbrugging van een vacature, piekbelasting of andere HR uitdagingen? Of ben jij zo'n HR Expert die graag via Experts4HR geplaatst wil worden bij een van onze leuke Partners? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er klaar voor!

Contact

Bezoekadres
Koninginnegracht 25
2514 AB Den Haag

T: 088 022 23 90
E: E4HR@experts4hr.nl

Postadres
Postbus 85494
2508 CD Den Haag

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Toegestane bestandsextensies: doc, docm, docx, gdoc, rtf, txt, pdf.
Bestandsnaam wordt tijdens upload gewijzigd naar je e-mailadres.

Assistant2
Management Support Assistant2 werkt persoonlijk en plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Nieuwsgierig?

Lees meer

Skilled4Finance
Op zoek naar een financieel expert voor uw bedrijf? Of zoek je een baan als Financial? Bij Skilled4Finance helpen wij je graag verder. Meer weten?

Lees meer

Experts4HR
Experts4HR levert de best passende HR Experts bij bedrijven en organisaties. Vanuit het karakter geselecteerd en lettend op de bedrijfscultuur. Interesse?

Lees meer