Wij zijn
Skilled4Finance

Wij zijn
Skilled4Finance

Bij Skilled4Finance kunt u terecht voor financieel en operationeel personeel. En ook voor bedrijfseconomische functies en business controllers.

Meld je aan

Bent u op zoek naar de beste financiële ondersteuners, bij ons ook Financials genoemd, voor uw organisatie of afdeling voor bijvoorbeeld vacature invulling, zwangerschapsvervanging, overbrugging van een vacature, piekbelasting of andere uitdagingen? Of ben jij die Financial die graag via Skilled4Finance geplaatst wil worden bij een van onze Partners? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er klaar voor!

Contact

Bezoekadres
Koninginnegracht 25
2514 AB Den Haag

T: 088 022 23 93
E: S4F@skilled4finance.nl

Postadres
Postbus 85494
2508 CD Den Haag

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Toegestane bestandsextensies: doc, docm, docx, gdoc, rtf, txt, pdf.
Bestandsnaam wordt tijdens upload gewijzigd naar je e-mailadres.

Assistant2
Management Support Assistant2 werkt persoonlijk en plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Nieuwsgierig?

Lees meer

Skilled4Finance
Op zoek naar een financieel expert voor uw bedrijf? Of zoek je een baan als Financial? Bij Skilled4Finance helpen wij je graag verder. Meer weten?

Lees meer

Experts4HR
Experts4HR levert de best passende HR Experts bij bedrijven en organisaties. Vanuit het karakter geselecteerd en lettend op de bedrijfscultuur. Interesse?

Lees meer